>> The Hip Hop Producer's Mecca, Bangin-Beats.com! >> <

Добредојдовте на мојата страна.Најпрво да се претставам,јас сум Војдан.Од Скопје Македонија.Сакам да продуцирам и продуцирам музика уште од 2005.Најмногу продуцирам рап.Ако сакате некоја инструментала пишете ми на: voki_smoki@hotmail.com....
Тоа е тоа.Благодарност до сите што ја посетивте странава.

Респект....

д